Jer su Superheroji ono što se broji!

Prikaži sve

Jer su Superheroji ono što se broji!

Kao na najbolji način provesti lijep sunčan dan? Naravno, u prirodi! Ako uz to još uspijete da upoznate neke zanimljive ljude i dobijete korisne informacije, dan se može smatrati potpunim uspjehom. To važi i za naše drugare, male Superheroje za koje pravimo najukusnije i najkvalitetnije proizvode.

U proteklih par sedmica imali smo priliku da se družimo sa više od stotinu mališana i njihovim učiteljima i vaspitačima iz nikšićke O.Š Ratko Žarić i vrtića Ljubica Jovanović-Maše iz Budve. Potrudili smo se da im posjetu učinimo zabavnom i nezaboravnom a oni su bili vrlo radoznali i zainteresovani za procese pravljenja pasterizovanog mlijeka i jogrta.

Neki od drugara imali su i priliku da vide imanja i pašnjake sa kojih stiže svježe mlijeko za naše proizvode a i kravice koje to mlijeko prave. Tako smo uz igru, zabavu i konzumiranje Nika proizvoda svi zajedno naučili mnogo: djeca kako nastaje hrana koju svakodnevno unose u organizam, koliko je važno koristiti samo prirodne sastojke i zadržati kvalitet proizvoda a mi da  za radost i sreću naše djece nije potrebno mnogo.  Jedan lijepi, proljećni dan, sjajno društvo i mnogo osmijeha!

Živjeli!

Translate »