Yugoslavia fest – mali festival, velika zabava!

Prikaži sve

Yugoslavia fest – mali festival, velika zabava!

Yugoslavia fest, mali festival kulture življenja, okupio je u Nikšiću mališane, njihove roditelje, lokalne firme, nevladine organizacije i kulturno umjetnička društva. U prelijepom ambijentu ispred motela Trebjesa 26. i 27. maja drugari su imali priliku da učestvuju u raznim nagradnim igrama, mađioničarskim trikovima, edukativnim radionicama i da prate nastupe dječijih animatora, folklornih društava i izviđačkog odreda.

U sklopu ovog porodičnog festivala koji je želio da podsjeti na stare dobre vrijednosti, igre i druženja, svoj asortiman predstavila je i mljekara Nika, uz raznovrstan animativni program za najmlađe drugare i njihove roditelje. Prisutni su tako mogli da probaju proizvode naše mljekare a da, uz to, učestvuju u nagradnoj igri slaganja puzzli i da osvoje nagrade. Roditelji i stariji drugari mogli su da probaju novi proizvod mljekare Nika, Ajran, i da se dodatno informišu o ovom osvježavajućem napitku koji se po prvi put pojavljuje na crnogorskom tržištu kao proizvod lokalne mlječne kompanije.

Dodatnu zabavu za djecu svakako je priredila i maskota naše kravice Nike, koja je zajedno sa njima učestvovala u nagradnim igrama i dijelila balone i majice našim malim Superherojima. Naši zaposleni zajedno sa promoterkama pobrinuli su se da zabava ovog vikenda bude nezaboravna.

Uz zahvalnost organizatorima i svima koji su nas posjetili, obećavamo druženje na ovom jedinstvenom, zabavnom festivalu i naredne godine.

Translate »