Prikaži sve

Zaviri u Niku!

Svaki pravi Suprheroj zna gdje nastaju najukusniji mlječni proizvodi. U fabrici Nika, pasterizovano mlijeko, kisjelo mlijeko, pavlaka, ajran prave se po najvećim svjetskim standardima o kvalitetu hrane i u odličnim uslovima. Da bi tačno znao šta svakodnevno konzumiraš, dovoljno je da pogledaš naše proizvodne pogone, najnovije mašine i najsavremeniju opremu, pa da budeš siguran da dobijaš potpuno zdrav i prirodan proizvod.

Naši zaposleni izuzetno su posvećeni proizvodnim procesima a naš tehnolog, Snežana Malović, tu je da svakodnevno kontroliše kvalitet, balans nutrijenata, minerala i vitamina u proizvodima. Uz, to, sirovine koje koristimo u mljekari Nika jesu najkvalitetnije, sa područja NIkšića i okoline, na šta smo posebno ponosni. Uz to, imamo besprijekorno razvijen sistem distribucije proizvoda a nova vozila i sigurni vozači garantuju da će naš proizvod stići do krajnje destinacije u rekordnom vremenu.

Za nepunih godinu dana postojanja, mljakara Nika uspjela je da uvede standarde u proizvodnji i kvalitetu. Idemo dalje, proširujemo paletu proizvoda i osvajamo nova tržišta, jer znamo da ima još drugara Superheroja koji nisu bili u prilici da probaju naše proizvode. Zbog toga, očekuj nas uskoro i u svom marketu, jer Nika samo što nije stigla u sve djelove Crne Gore.

Translate »